• Home
  • A VÁSÁRLÁSRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

A VÁSÁRLÁSRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK

Az alábbi értékesítési feltételek szabályozzák a weboldalunkon (https://autoclthes.eu/ a termékek ajánlását és eladását. Az https://autoclthes.eu/ megvásárolt termékeket a Kolev Fashion Ltd. székhelye Bulgária, Gabrovo, Tsar Kaloyan 34 str.utca  UIC 205978145, adószáma és Áfa bejegyzési száma: BG206852204.

https://autoclotheshungary.com/ értékesítési szabályok.

Értékesítési szabályok az https://autoclotheshungary.com/ -on

1.1A Kolev Fashion Ltd.termékeket kínál az https://autoclotheshungary.com/ -on.

1.2 A Kolev Fashion Ltd.fenntartja magának a jogot, hogy ne dolgozzon fel és teljesítsen olyan megrendeléseket, amelyek nem felelnek meg az https://autoclotheshungary.com/ vásárlási szabályainak.

1.3 A jelen Általános Értékesítési Feltételek szabályozzák a https://autoclotheshungary.com/ felhasználói és a Kolev Fashion Ltd. között az https://autoclotheshungary.com/ termékeire vonatkozó megrendelések elfogadását és teljesítését.

Hogyan rendelhet az https://autoclotheshungary.com/ weboldalon

2.1 Az https://autoclotheshungary.com/

 weboldalon egy vagy több termék megvásárlásának megrendelésére ki kell töltenie az online rendelési űrlapot és elektronikus úton el kell küldenie az utasításoknak megfelelően.

2.2 A rendelési űrlap (megrendelés) az egyes megrendelt termékek főbb jellemzőit és egység árait (beleértve az összes fizetendő adót és díjat), az egyes termékek vásárlásához felhasználható fizetési módot, a megvásárolt termékek szállítási feltételeit, szállítást és a szállítási költségeket tartalmazza. A honlapon találhat hivatkozásokat a megvásárolt termékek visszaküldésére vonatkozó szabályokra és feltételekre, a szállításra és szállítási költségekre, valamint az eladóra, a postai és e-mail címekre vonatkozó adatokra, valamint arra a határidőre, amelyen belül a kereskedő ígéretet tesz az áruszállításra.

Tájékoztatást talál az elállási jog gyakorlásának szabályairól és feltételeiről, a vásárlás visszaküldésének módjáról és határidőjéről, valamint arról, hogy milyen körülmények között veszítheti el a szerződéstől való elállási jogát a fogyasztóvédelmi törvények alapján.

2.3 A megrendelés akkor tekinthető átvettnek, ha a Kolev Fashion Ltd. megkapta az elektronikus megrendelést a rendelési űrlapon (megrendelés), és a megrendelésre vonatkozó információ visszaigazolásra került, mint helyes megrendelés.

2.4 A megbízási űrlap (megrendelés) átadása a meghatározott összeg megfizetésére vonatkozó kötelezettségnek felel meg. A rendelési űrlap az adatbázisunkban tárolódik a megrendelés feldolgozásáig, ahogy ez a törvényben is előírásra került.

2.5 Miután megkapta megrendelőlapját, a Kolev Fashion Ltd.feldolgozza megrendelését.

2.6 A Kolev Fashion Ltd. fenntartja magának a jogot arra, hogy ne dolgozzon vagy kezeljen olyan rendelést, amely nem teljes vagy pontatlan, vagy a termékek már nem állnak rendelkezésre (raktáron).A fenti esetekben e-mailben értesítjük Önt arról, hogy a szerződést nem került teljesítésre, és hogy a Kolev Fashion Ltd. nem hajtotta végre a megrendelését az okok megjelölésével. Ha az https://autoclotheshungary.com/ weboldalán feltüntetett termékek már nem elérhetők a weboldalon tett utolsó látogatása során, vagy azután, hogy Kolev Fashion Ltd. megkapta az Ön megrendelőlapját, a Kolev Fashion Ltd. tájékoztatja Önt a megrendelt termékek hiányáról attól a naptól számított 10 napon belül, amelyiken  megkapta a rendelést.

Ha a rendelési űrlap (megrendelést) elküldésre és az ár kifizetésre került olyan termékek esetében, amelyek már nem állnak a rendelkezésre, Kolev Fashion Ltd. indokolatlan késedelem nélkül visszatéríti az ezekért a termékekért fizetett összeget, és a felek közötti megállapodás megszűntnek tekintendő.

2.7 A Kolev Fashion Ltd. -nek adott rendelési űrlap (megrendelés) elküldésével Ön feltétel nélkül elfogadja és köteles betartani a Kolev Fashion Ltd. Általános Értékesítési Feltételeit. Ha nem ért egyet a jelen Általános Értékesítési Feltételek egyes rendelkezéseivel, kérjük, ne küldje el az https://autoclotheshungary.com/ termékeinek megvásárlására szóló rendelését.

2.8 A megállapodás hatálybalépését követően az Eladó e-mailben visszaigazolja a vásárlásra szóló megrendelés kézhezvételét. A megrendelési űrlapbenyújtásával Ön elfogadja és egyetért az https://autoclotheshungary.com/ Általános Értékesítési Feltételeivel és a további linkeken keresztüli feltételekkel, beleértve az a Használati Feltételeket, Titoktartási nyilatkozatot és a Visszaküldési politikát.

2.9 Szeretnénk emlékeztetni Önöket arra, hogy minden megvásárolt terméket abban az országban kell felhasználni, amelyből a megrendelés történt.

Ha azonban úgy dönt, hogy kiviszi a terméket egy másik országba, akkor Ön felelős a vásárlás országában érvényes kiviteli törvény betartására, valamint annak az országnak az importtörvénye betartására, amelybe az áru behozatalra kerül. Kolev Fashion Ltd. nem vállal felelősséget erre az esetre.

Termékgaranciák. A termékek árai

3.1 Az https://autoclotheshungary.com/ -on kiváló minőségű termékeket kínálunk eladásra.

3.2 A termékek főbb jellemzői az https://autoclotheshungary.com/ oldalon jelennek meg a termék megfelelő oldalán.

3.3 Az árak változhatnak. A rendelési űrlap (megrendelés) elküldése előtt ellenőrizze az utolsó eladási árat.

3.4 A weboldalon olyan országokról és címekről tett rendelések, amelyekbe Kolev Fashion Ltd. 

nem tud szállítani automatikusan törlésre kerülnek.

3.5 A fogyasztóvédelmi törvényekkel összhangban Ön felelős lesz a https://autoclotheshungary.com/ -ban megvásárolt termékek értékének bármely csökkenéséért, amely a termékeknek a rendeltetésszerű felhasználástól eltérő bármilyen használatából ered. Ezért ha úgy dönt, hogy gyakorolja a megvásárolt termékek visszaküldéséhez való jogát, az https://autoclotheshungary.com/ jogosult arra, hogy ne fogadja el a visszaküldött termékeket, vagy ne térítse meg teljes mértékben a megvásárolt termékekért fizetett összegeket, amelyek az eredeti állapotukhoz képest megváltoztak vagy megsérültek.

Hogyan küldhetem vissza a terméket, és hogy történik a csere?

 

E-mailen keresztül: A visszaküldés szállítási költségekeit az ügyfél fizeti. A 30 napos visszaküldési politika keretében postai úton visszaküldött termékeket teljes mértékben visszatérítjük. Egyszerűen visszaküldheti a terméket postai úton bármilyen típusú csomagolást használhat, amelyet megfelelőnek tart. Ha nem tudja elküldeni a csomaglevelet, csak győződjen meg arról, hogy a visszaigazolással együtt küldi a megrendelés megerősítő e-mailt. Ha a visszaküldött csomagban hiányzik ez az információ, sajnos nem tudjuk feldolgozni az összeg visszatérítést.

 

Amennyiben terméket szeretne cserélni, kérem lépjen be a weboldalunkra: https://autoclthes.eu, válassza ki azt a terméket, amelyet cserébe szeretne megkapni és írja be a „Megjegyzés ”rovatba, hogy „CSERE”, és amint megjelenik, az új rendelése feladjuk a futárnak. A Sprinter futárszolgálattal történik a csere. A csere termék kiszállítása magát terheli.

A fogyasztóvédelmi törvényekkel összhangban 50 pontja értelmében a vásárolt terméket 14 napon belül visszaküldheti azzal a lehetőséggel, hogy azt cserélje másikra, vagy visszatérítse pénzét, az alábbi feltételekkel:

az áru nem sérültek meg;

az árut nem használták;

a belső és külső csomagolás nem sérült;

Küldjön kísérő dokumentumokat (garanciakártya, készpénz utalvány vagy számla)

 

Fizetések

4.1 A termékek árának és a szállítási és kézbesítési költségeknek a fizetése a megrendelőlapon feltüntetett folyamatok valamelyike szerint kell, hogy történjen. Semmilyen körülmények között nem fognak Önnek felszámítani az Ön által előre kiválasztott fizetési módra vonatkozó, az Eladó által feltüntetett értéknél nagyobb összeget.

4.2 Hitel- vagy bankkártyás fizetés esetén minden részlet (például kártyaszám vagy lejárati dátum) titkosított protokollon keresztül kerül elküldésre az adott banknak, amely távoli elektronikus fizetési szolgáltatásokat nyújt, anélkül, hogy harmadik félnek bármilyen hozzáférés elenne ezekhez a szolgáltatásokhoz. Ezeket a részleteket a Kolev Fashion Ltd. nem fogja használni másra, csakis a termék megvásárlásával vagy a visszatérítéssel kapcsolatos eljárásra az áru visszaküldésekor az Ön termék visszaküldési jogainak megfelelően vagy a rendőrségcsalásra vonatkozó bejelentésekor.

Fizetési mód:

PayPal fizetési rendszeren keresztül - az aktuális utasításokat követve, átirányítás után.

Készpénzzel kézbesítéskor - amikor az árut futár szállítja

Akciós kódok

5.1 Az akciós kódok olyan személyre szabott kódok, amelyek lehetővé teszik az https://autoclotheshungary.com/ vásárlásaival kapcsolatos kedvezmények kihasználását.

5.2 Az akciós kódok semmilyen körülmények között nem cserélhetők pénzre;

A visszaküldés joga a fogyasztóvédelmi törvények szerint történik.

6.1 A fogyasztóvédelmi törvényekkel összhangban az autoclthes.eu. weboldalon vásárolt termékeket visszaküldheti mindenféle kötbér nélkül és bármiféle indok feltüntetése nélkül a kézhezvételétől számított (14) napon belül.

6.2 Miután gyakorolta a szerződéstől való elállási jogát, a termékeket vissza kell küldenie az eladónak futárpostával hét (14) napon belül attól a dátumtól számítva, amelyen értesítette az Eladót, hogy el akar állni a megállapodástól (vásárlásáról).

Igénylés benyújtásakor a felhasználó igényelheti:

 

A befizetett összeg visszatérítésére;

A termék cserére;

Árengedményt;

Az https://autoclotheshungary.com/ vállalja, hogy a megrendelt árut a megbeszélt időn belül kézbesíti.

Az https://autoclotheshungary.com/ elkötelezett amellett, hogy megfeleljen az ügyfél átvilágítási követelményeinek.

Az https://autoclotheshungary.com/ webhelyhez NEM vállal felelőséget, hogy a megrendelt terméket rossz címre vagy telefonszámra szállítsa.

Az https://autoclotheshungary.com/ NEM felel a kötelezettségei teljesítésének késéséért vagy képtelenségéért a paradiseshopping.net befolyásolhatatlan körülményei esetén.

Az ügyfélnek joga van az áru visszatérítését kérni, ha hibát talál, vagy ha a szállított áru egyértelműen nem felel meg a megrendeltnek. Hiányosságra és nyilvánvaló ellentmondásokra vonatkozó igényeket a szállítmány átvételekor igényelnek.

Az ügyfélnek joga van az áru visszatérítését kérni, ha az általa fizetendő ár nem felel meg a megegyezésnek.

Törvény

7.1 A jelen Általános Értékesítési Feltételeket a bolgár jog szabályozza.

Módosítások és frissítések

Az Általános Értékesítési Feltételek módosíthatók új törvények, előírások, vagy más okok miatt. Az új Általános Értékesítési Feltételeknek az

 weboldalon történő megjelenésük napjától számítanak hatályosnak.

Compare products