• Home
  • csere vagy visszaküldés

csere vagy visszaküldés

     

 

Kedves Vevőink!

A munkanapokon 12 óráig elfogadott megrendeléseket kb. 6-8 munkanapon belül teljesítjük.

 A szállítmányok a “Sprinter” futárszolgálattal keresztül a megadott címre lesznek kiszállítva. Előfordul, hogy a szállítási határidő tolódik pár nappal, a sok megrendelések, vagy ha nincs készleten a termék. A termékeket külföldről küldjük!

Amennyiben terméket szeretne cserélni, kérem lépjen be a weboldalunkra: https://autoclthes.eu, válassza ki azt a terméket, amit cserébe szeretne megkapni és írja be a „Megjegyzés” rovatba, hogy „CSERE”, és amint megjelenik, az új rendelése feladjuk a futárnak. A DPD futárszolgálattal történik a csere a kiszállítása.  A csere termék kiszállítási díja Önt terheli -  a csere visszaküldése és kiszállítása díja oda – vissza külföldről – 3000 Ft. A kiszállítás kb. 6-8 munkanap. А futár először elviszi a hibás terméket, kb. egy nap múlva hozza a jó, az új megrendelt csere terméket.  А visszaküldött termék zacskójára nem kell semmit ráírni! A kiszállítás csere ideje kb. 7/8 munkanap.

 Visszaküldés esetén az alábbi címre küldheti vissza az árut: 5300, Gabrovo  Bulgaria , „General Nikolov ”  33.  Kei Kei Grup Ltd. A visszaküldés postaköltsége Önt terheli. Amint megérkezik hozzánk a visszaküldött csomag, visszautaljuk az áru ellen értékét. Kérem, adja meg a bankszámlaszámát és a számlatulajdonos pontos nevét.  

Compare products