• Home
  • MEGVÁSÁROLT TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI JOGA

MEGVÁSÁROLT TERMÉK VISSZAKÜLDÉSI JOGA

1. Megvásárolt termék visszaküldési joga

A fogyasztóvédelmi törvénnyel összhangban Ön élhet a megvásárolt termékek visszaküldési jogával bármiféle szankció vagy indok nélkül. Mindössze tájékoztatnia kell a bennünket a termék kézhezvételétől számított 30 napon belül a weboldalunkon: https://autoclotheshungary.com/A visszaküldeni kívánt termékeket 30 napon belül kell visszaküldeni attól a naptól számítva, amikor értesített bennünket döntéséről a következő címre: Bulgária, Gabrovo, Tsar Kaloyan 34 str.

Ha teljesíti az összes alábbi követelményt, akkor teljes mértékben visszatérítjük a visszaküldött termékek összegét:

1.1 A termékeket fel nem teljes használt formában, eredeti csomagolásukban kell visszaküldenie.

1.2 Győződjen meg arról, hogy a termékek nem kerültek használatba, nincs megváltoztatva vagy megsérülve.

1.3 Küldje vissza nekünk az eredeti számlát, amellyel a termékeket kapta, vagy a megrendelés számát

A termékek visszaküldésének költsége Önt terheli.

Értesítést kap, ha a visszaküldött termékeket nem tudjuk elfogadni, mert nem felelnek meg az előző bekezdés 1.1., 1.2. és 1.3. pontjában meghatározott feltételeknek. Ebben az esetben dönthet úgy, hogy a termékeket saját költségén visszaszállítsuk Önnek. Ha elutasítja a fenti szállítást, fenntartjuk a jogot a termékek és az azokért fizetett összeg megtartására.

Felhívjuk figyelmét, hogy a megvásárolt termékek szállításáért fizetett összes vám, adó (ha van ilyen) nem téríthető vissza.

2. Panaszok

2.1 Sérült vagy hibás szállítmányok esetén panaszt tehet:

a szállítás kézhezvételekor a futár jelenlétében, amint azt a fuvarlevélben feljegyezték, a hiánypótlásról két példányban, a címzett és a futár aláírásával.

vagy

a küldemény https://autoclotheshungary.com/ 

e-mailen történő kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül meg kell adni a megrendelés számát, és meg kell adni a termékről / termékekről készült fényképeket.

2.2 Bár 100% -os garanciát vállalunk termékeinkre *, és használatuk tényleges hasznának meghatározása egyedi, feltételezzük, hogy vannak olyan ügyfelek, akik elégedetlenek hatékonyságukkal. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudjuk, hogyan tudunk segíteni Önnek. Ha a panasznak megalapozott oka van, azt a termék kézhezvételétől számított 30 napig lehet benyújtani.

Felhívjuk figyelmét, hogy a kiszállított áruk iránti túlérzékenység vagy allergiás reakció önmagában nem tekinthető az áru hibájának. Hasonlóképpen, az ajándékok és egyéb ingyenes cikkek hibái, amelyeket a megrendelésen felül biztosítunk, nem minősülnek hibának.

* Az egyes termékek használatának legjobb eredménye érdekében információkat találhat a https://autoclotheshungary.com/ weboldalon.

Ha a visszavenni kívánt termék megvásárlásakor ingyenes cikk (ek) jártak hozzá, akkor azokat a megfelelő formában (teljes és fel nem használt, eredeti, nem nyomtatott csomagolásban) kell visszaküldeni.

3. Összegek visszatérítése és eljárások

A visszaküldött termékek visszatérítési eljárása a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül megkezdődik.

A visszaküldött termékek megvásárlásáért fizetett összeg visszatérítési időszaka az Ön által alkalmazott fizetési módtól függ:

Utánvételes vásárlás: a szállításkor vagy a helyszínen fizetett összes összeget csak banki átutalással térítjük vissza az Ön bankszámlájára

Vásárlás hitelkártyával / bankkártyával: minden összeget visszatérítünk ugyanarra a számlára (kártyára), amelyről a fizetést teljesítették. A helyreállítási idő a kártyát kiadó vállalat politikájától is függ;

Fizetés PayPal-on keresztül: a visszatérítéseket jóváírjuk PayPal-számláján, és azonnal láthatóak lesznek. A PayPal-számlához társított hitelkártya-összeg tényleges visszatérítése attól a vállalattól függ, amely a kártyát kiállította.

 

A közzététel dátuma: 29.12.2020.

Compare products