• Home
  • SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS CSERE

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS CSERE

 

Total delivery time - Teljes szállítási idő

You place your order – Az Ön rendelése

Processing – Feldolgozás

We ship your order – A rendelés szállítása

Shipping – Szállítás

Your order is delivered – A megrendelése kiszállítva van

 

 

Kiszállítási idő: A szállítási időt és költségeket a pénztárnál kiválasztott szállítási módszer határozza meg. A szállítási idő az az idő, amely a megrendelés feldolgozása után eljut, és elhagyja a raktárunkat, amíg a csomag megérkezik a Önhöz. A megrendeléseket csak munkanapon (hétfőtől péntekig) szállítunk. Amint a csomag elhagyja a raktárunkat, nincs ellenőrzésünk a megrendelés kiszállítása időpontjáról. - Normális elvárások vannak a tranzitidőre vonatkozóan, de ezek változhatnak a rossz időjárás, sztrájk, vámproblémáktól függően stb., ezért kérjük, legyen türelmes, és lépjen kapcsolatba velünk, ha további kérdése van. А csomag külföldröl érkezik. 

Ha mégis szeretne módosítani valamit a rendelésen, kérem, írjon a: https://autoruhazat.com/

 

2.Hogyan tudom meg, hogy a megrendelésem kézbesítésre került?

 

A megrendelés után sokszor telefonhívást fog kapni, amelyben megerősíti a megrendelés részleteit, valamint két értesítést kap, egy megrendelést megerősítő e-mailt és egy kézbesítést visszaigazoló e-mailt.

 

A szállítási visszaigazolást tartalmazó e-mailt azonnal elküldjük, amint csomagja készen áll az elküldésre. A szállítmány állapotát nyomon követheti, ha beírja a követési számot a szállító webhelyének megfelelő mezőjébe. Követési számát a megrendelés kézhezvétele után körülbelül 24 órával a rendszer felismeri a szolgáltató webhelyén.

3. Hogyan küldhetem vissza a terméket, és hogy történik a csere?

E-mailen keresztül: A visszaküldés szállítási költségekeit az ügyfél fizeti. A 30 napos visszaküldési politika keretében postai úton visszaküldött termékeket teljes mértékben visszatérítjük. Egyszerűen visszaküldheti a terméket postai úton bármilyen típusú csomagolást használhat, amelyet megfelelőnek tart. Ha nem tudja elküldeni a csomaglevelet, csak győződjön meg arról, hogy a visszaigazolással együtt küldi a megrendelés megerősítő e-mailt. Ha a visszaküldött csomagban hiányzik ez az információ, sajnos nem tudjuk feldolgozni az összeg visszatérítést.

 

Amennyiben terméket szeretne cserélni, kérem lépjen be a weboldalunkra: https://autoclthes.eu, válassza ki azt a terméket, amit cserébe szeretne megkapni és írja be a „Megjegyzés” rovatba, hogy „CSERE”, és amint megjelenik, az új rendelése feladjuk a futárnak. A DPD futárszolgálattal történik a csere a kiszállítása.  A csere termék kiszállítási díja Önt terheli -  a csere visszaküldése és kiszállítása díja oda – vissza külföldről – 3000 Ft. A kiszállítás kb. 6-8 munkanap. А futár először elviszi a hibás terméket, kb. egy nap múlva hozza a jó, az új megrendelt csere terméket.  А visszaküldött termék zacskójára nem kell semmit ráírni! A kiszállítás csere ideje kb. 7/8 munkanap.

 Visszaküldés esetén az alábbi címre küldheti vissza az árut: 5300, Gabrovo  Bulgaria , „General Nikolov ”  33.  Kei Kei Grup Ltd. A visszaküldés postaköltsége Önt terheli. Amint megérkezik hozzánk a visszaküldött csomag, visszautaljuk az áru ellen értékét. Kérem, adja meg a bankszámlaszámát és a számlatulajdonos pontos nevét.  

 

Compare products